Carregant Esdeveniments

Activitat fotogràfica “Registro pendiente” Jordi Guillumet y Mònica Roselló amb Ediciones Anomalas

Els autors Mònica Roselló i Jordi Guillumet presentaran el seu últim llibre guanyador del concurs Fotocanal 2001 acompanyats per l’editora Montse Puig.
«El treball de Jordi Guillumet i Mònica Roselló, Registre pendent ( 2021) explora precisament aquesta antropologia del visible, analitzant no tant el sentit de les imatges, sinó el mode en què aquestes, en la seva qualitat de fragments del món, són capaços de donar cos al sensible, a les activitats humanes de l’esperit. […]
La selecció de fotografies que integren aquest llibre compon una balada de coses vistes o pensades, organitzades per formes, silencis i evocacions de caràcter íntim i poètic. Dipositades, l’una després de l’altra, pàgina rere pàgina, aquestes fotografies apareixen i desapareixen prenent-se el seu temps, rememorant-se mútuament, com en la continuïtat d’una lenta respiració: una pedra, un rostre, la mar, un mirall, un poema, una branca, una mà, una colobra, un llibre, un cos, una fulla, un camí; en fi, com una abraçada infinita del viu i de l’inert, del present i l’absent. Una exaltació en imatges de l’immens valor de la vida, menteixis dura.»

Marta Gili, del text del llibre.
Aquest treball és el guanyador de la sisena edició de Concurs Fotocanal llibre de fotografia 2021, organitzat per la Comunitat de Madrid i Edicions Anòmales.

Informació de l'esdeveniment

Data:
13 abril
Hora:
19:30
Categories d'Esdeveniment:
,

Ubicació esdeveniment

Centre Cívic Can Basté
Pg. Fabra i Puig 274
Barcelona, Barcelona 08031 Espanya
+ Mapa de Google
Contacte
93 420 66 51
https://www.canbaste.com/

Organització esdeveniment

Espai Fotogràfic Can Basté
https://www.canbaste.com/que-es-lespai-fotografic-can-baste/
Back to top button