Mèdia

El Temple del Gos: The Capaces, un Turó Rock a Martillazos (Ràdio RSK)

El proper Dissabte 15 de Juny al vespre, al Turó Rock de la Plaça de Can Basté, organitzat per Radio RSK i de “gratelas” podreu veure un bolazo de dues bandazas. Primer el blues psycho dels Pata Liebre i després els inconfusibles The Capaces. A més avui a El Temple del Gos ens ha visitat la seva frontwoman, Marta Fontana, “Martillo”, per explicar-nos que podem esperar d’aquest bolo després del 25è aniversari de la banda i per repassar la trajectòria de més de 1.000 concerts i 8 àlbums de punk rock a tota pastilla. Òbviament, han sortit els noms de Mc5, Motorhead, Fuzztones o els Stooges però també els elogis als seus companys de carretera, el Cleve, los Sergis i l’espectacular guitarrista Òscar García Albizu (ex Prisma Cisrcus i ex Saturna). Speed Rock si, actitud Punk també, però si l’asunto porta 25 anys és perquè parlem de músics de primera divisió i perquè li foten moltes hores de feina amb una dedicació i passió que només es pot entendre si la banda està ben compenetrada, i si els membres no conceben una altra manera de viure que és la de dedicar-li una actitud professional a una cosa que no és una feina. Des dels inicis del Born to Punk a temes més desarrollats i madurs dels seus treballs més recents com Zoetrope o All that Is, escoltareu una banda, lo dicho, de primera divisió i que poden fer bolar la plaça de Can Basté el dia 15. Per cert, al final hi ha sorpresa perquè la Marta ens ha portat l’últim single del 25 Aniversari, el Believe, un temón que sonarà segur al Turó Rock. Bolo gratis, pizzes i birres artesanes, què més voleu?, no hi falteu.

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button