Mèdia

Nou Barris s’expressa #2

Especial La Cultura Va de Festa 2024 part 2, els plans de l’administració per portar turisme a Nou Barris.

Set de Com Una Radio i Noubarris.info a La Cultura Va de Festa 2024. Núria Orbaneja/9 Barris Imatge.

Presentem la segona part del programa especial ‘Nou Barris s’expressa’, gravat a La Cultura Va de Festa 2024, conjuntament amb Com Una Ràdio. En aquesta ocasió les veïnes dels diferents barris opinen sobre els plans de l’Ajuntament per portar turisme a Nou Barris. Aquesta temàtica surt arran de la notícia que van difondre diversos mitjans al mes d’abril d’enguany, en la que s’informava del pla del consistori per promocionar el turisme a Nou Barris a partir de l’art urbà, en el qual han invertit gairebé un milió d’euros.

Que vagi de gust!

I si voleu escoltar la primera part, ho podeu fer aquí.

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button