Nou Barris

Convocatòria en defensa dels barris


Nou Barris Feminista convoca una assemblea oberta el divendres 1 de desembre a les 18h a la Masia de la Guineueta amb la voluntat de sumar forces per fer una campanya conjunta i aglutinadora en defensa dels barris.

La convocatòria diu així:

Les successives crisis econòmiques, l’augment de l’extrema dreta, la privatització de sectors com la salut i l’anomenada ”Marca Barcelona” turística i artificial cada vegada tenen un impacte més negatiu en les nostres vides. Ens sobren els motius per crear una campanya que reivindiqui la nostra herència de lluita com a barris de la perifèria.

Per això no us animem a sumar, sinó a teixir conjuntament una campanya en defensa dels barris.

No volem “endreçar el barri”, volem vides dignes. Les veïnes i els espais comunitaris són els que donen vida als barris!

Volem reivindicar l’habitatge accesible i frenar la gentrificació i el turisme massiu i insostenible.

Necessitem defensar el nostre entorn natural: El Parc Natural de Collserola és el pulmó de Barcelona.

Nou Barris és comunitat i per això, us animem a pensar i sumar col·lectivament què és el que no ens permet viure de manera justa, a teixir fronts comuns i a prendre partit. Fem una crida a la participació de les diferents entitats, espais i veïnes a defensar una vida en uns barris dignes.

Proposem una assemblea oberta amb l’objectiu de construir entre totes les accions que ens permetran la defensa real del nostre territori.

La perifèria no es ven, Nou Barris es defèn!

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button