Nou Barris

El Carnestoltes en 27 imatges

La rua de Carnestoltes de Nou Barris és, segurament, la més multitudinària de Barcelona. Enguany hi han participat 25 comparses de 7 barris, Ciutat Meridiana, Torre Baró, Trinitat Nova, Roquetes, Verdum, Guineueta i Prosperitat. Això representa un total de diversos milers de persones que han desfilat per la Via Júlia, després d’haver estat mesos preparant les disfresses. Escoles, casals, penyes i enitats diverses participen cada any al Carnestoltes. Aquest any, la tan esperada pluja, que ja va fer acte de presència a la Cavalgata de Reis, també ha afectat a la Rua de Carnestoltes, al matí durant el muntatge i al vespre en el que havia de ser l’entrega de premis a la plaça Ángel Pestaña, que es va haver de suspendre. Tot i així, sabem que les guanyadores d’enguany han sigut: les escoles Víctor Català i Santiago Rusiñol, a la comparsa més creativa, amb “Sin lluvia no hay Arco Iris”; l’escola Valldaura, a la comparsa més treballada, amb “La maldición del Valldaura”; la Comissió de Festes de Trinitat Nova, a la comparsa més reivindicativa, amb “Poliesportiu i piscina”; i el barri de Roquetes, a la comparsa més divertida, amb “Benvinguts al més gran espectacle del món”. D’altra banda, enguany hem gaudit d’una novetat de la mà de Nou Barris Literari, grup on conflueixen comissions literàries de diversos casals del territori. Es tracta dels “Versots”, teatre poètic i satíric de crítica política de l’actualitat dels tretze barris, que s’havia de fer a la plaça Ángel Pestaña, però que, degut a la pluja, es va haver de fer dintre del Casal de Barri de Prosperitat. Des de la organització dels “Versots” asseguren que ho repetiran un altre dia per a que ho pugui veure tota la gent que no ho va poder veure el dissabte de Carnestoltes. La nit va acabar, com sempre, amb el gran ball de Carnestoltes a l’Ateneu Popular 9 Barris.

Gràcies a la gran tasca del grup 9 Barris Imatge, us presentem una petita mostra dels reportatges fotogràfics que han publicat a la seva web.

Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Pedroclick – 9 Barris Imatge
Pedroclick – 9 Barris Imatge
Pedroclick – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Ismaelug – 9 Barris Imatge
Pedroclick – 9 Barris Imatge
Ismaelug – 9 Barris Imatge
Ismaelug – 9 Barris Imatge
Ismaelug – 9 Barris Imatge
Ismaelug – 9 Barris Imatge
Ismaelug – 9 Barris Imatge
Núria Laura Orbaneja – 9 Barris Imatge
Núria Laura Orbaneja – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Joan Martínez i Serres “linuxbcn” – 9 Barris Imatge
Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button