Nou Barris

Neix una nova cooperativa a Nou Barris

La Comunalitat Urbana Nou Barris, impulsada per la Fundació Pare Manel, i les entitats activadores Ètic Hàbitat SCCL, IGOP, Azimut SCCL, eXO i NOVACT, junt amb la participació de la Plataforma d’entitats de Roquetes, AVV de Verdum i Associació de Venedors del Mercat de Montserrat, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, té com objectiu promoure projectes de suport mutu i iniciatives econòmiques basades en l’Economia Social i Solidària.

Durant els darrers dos anys, un dels eixos de treball ha estat la creació i consolidació d’un servei de gestió ètica per a les Comunitats de Veïns i Veïnes. Aquest esforç ha ajudat que tot un seguit de Comunitats de Veïns i Veïnes hagin acordat unir-se en aquest projecte, la qual cosa ha permès el naixement de la cooperativa Gesthàbitat.

Gesthàbitat serà una cooperativa sense afany de lucre que oferirà a les Comunitats de Veïns i Veïnes serveis de qualitat, amb visió ètica i amb l’objectiu d’enxarxar-les amb l’economia social i de proximitat dels seus barris, en totes les activitats pròpies de la gestió de comunitats de veïns i veïnes.

L’equip de Gesthàbitat el formen professionals en diferents camps com l’administració i gestió de finques, l’arquitectura, serveis jurídics i fiscals, la mediació veïnal i el treball social. És un equip amb una llarga trajectòria en projectes d’apoderament veïnal, el suport a la rehabilitació de finques i gestió subvencions per tot el territori català, així com una llarga trajectòria en l’Economia Social i Solidària.

Si la vostra Comunitat de Veïns i Veïnes està interessada, no dubteu a posar-vos en contacte al telèfon 934 61 96 18 o el correu info@gesthabitat.cat o visitar el web www.gesthabitat.cat per conèixer de més a prop aquest il·lusionant projecte basat en enfortir la xarxa social als barris.

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button