MèdiaNou Barris

Nou Barris s’expressa #1

Especial La Cultura Va de Festa 2024 part 1, les traves de l’administració quan les entitats demanen permisos per fer actes al carrer.

Set de Com Una Radio i Noubarris.info a La Cultura Va de Festa 2024.

Noubarris.info i la ràdio comunitària de Verdum, Com Una Radio, s’uneixen per portar aquest nova secció de podcasts que hem anomenat ‘Nou Barris s’expressa’ i que es tracta de recollir les opinions de les veïnes a través de la ràdio portàtil de Com Una Radio.

Durant el matí de La Cultura Va de Festa vam estar recollint les opinions del veïnat a la carpa que teníem al parc de la Guineueta. Vam fer dues preguntes, una al voltant dels plans de l’Ajuntament per portar turisme a Nou Barris, que sortirà a la segona part d’aquest programa. L’altra pregunta que vam fer és la que ens serveix per estrenar aquesta nova secció i venia arran del manifest que va fer la Coordinadora Cultural de Nou Barris per l’edició d’enguany de La Cultura Va de Festa. En aquest manifest, les entitats del districte denunciaven l’augment de les traves que els està posant darrerament l’administració quan demanen permisos per fer actes al carrer. El manifest reclamava l’accés a l’espai públic per part de les veïnes i les entitats que hi organitzen actes culturals i fins i tot el cartell de La Cultura Va de Festa estava dedicat a aquest tema.

Doncs aquí us deixem les opinions que vam recollir de les veïnes del districte al voltant d’aquest tema. Que les gaudiu! I prepareu-vos que properament publicarem el segon capítol, dedicat al turisme.

El cartell d’enguany denunciava les traves als permisos per fer actes al carrer.
Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button