Prosperitat

Presentació de Noubarris.info al Casal de Barri de Prosperitat

El dijous 28 de setembre, va tenir lloc la presentació en societat de Noubarris.info, al Casal de Barri de Prosperitat. Amb la presència de veïnes i representants d’entitats com la Masia de la Guineueta, l’Associació de Veïns i Veïnes de Verdum, la Coordinadora d’Associacions Veïnals i Entitats de Nou Barris i Nou Barris Viver Cooperatiu, entre d’altres.

Assistents a la presentació del nou projecte periodístic comunitari Noubarris.info

Tal com es diu a l’apartat “Qui som?”: Noubarris.info es defineix com un mitjà de comunicació local en format web. Som un projecte autònom, vinculat al teixit associatiu del territori i deslligat d’administracions i partits polítics. El nostre model periodístic es basa en difondre i potenciar la tasca comunitària i transformadora que es fa des del veïnat organitzat. Volem ser un mitjà rigorós, obert, divers i plural. Entenem que això implica posicionar-nos a favor de les persones i contra tota opressió. Per això ens declarem feministes, anticapitalistes, ecologistes, antifeixistes, antiracistes i antimilitaristes.

Després de la presentació del projecte es va obrir un torn de paraules de les assitents, on es va fer palès la importància e interés del projecte com a element vertebrador de l’associacionisme que caracteritza a Nou Barris. Un dels punts destacats per les assistents va ser que, malgrat que a Nou Barris hi ha un activisme que genera moltes activitats vinculades al teixit associatiu, és molt complicat assabentar-se de tot el que es fa. A més es va destacar com a element molt interessant el fet de fer periodisme militant, ja que des del consell de redacció som conscients que el periodisme objectiu no existeix. Qui relata, està al lloc i té un punt de vista.

Volem agrair a tothom que va assistir i a tothom que va mostrar interés pel projecte, tot això ens dona forces per continuar desenvolupant-lo.

I, sobretot, volem fer una crida a tothom que es vulgui involucrar en aquest projecte. Necessitem mans i energies per poder dur-lo a terme i creiem que els fruits poden donar moltes alegries a tot l’entramat associatiu de Nou Barris. Ens podeu contactar a través del nostre correu electrònic redaccio@noubarris.info o a les nostres xarxes socials.

Articles relacionats

Back to top button