Prosperitat

Vibrafest, un festival de joves per a joves

Dídac Quesada, és estudiant de l’institut escola El Molí, al barri de la Prosperitat. En Dídac sempre s’ha destacat pel seu amor i la seva passió per la música.

Entre un grup de cinc persones, més o menys, van decidir crear el projecte “Vibrafest”, un festival de música rock que promou la música juvenil i aposta perquè les persones joves tinguin un lloc on exposar el seu “treball musical”.

Aquest festival compta amb el suport de diverses entitats, com el Casal de Barri de Prosperitat o el Casal de Joves de Prosperitat, on moltes vegades assagen aquests grups de joves.

Dijous, dia 30 de maig, tocaran a la Festa Major de la Prosperitat, on segurament ompliran tota la plaça. Anteriorment, ja hem pogut gaudir de la seva música al pregó d’aquestes mateixes festes, al costat de “Date una Huerta”.

El que cal destacar d’aquest projecte, és que està autogestionat per joves, la majoria menors d’edat.

Per acabar aquest article, ens agradaria parlar de l’empresa Bravogama, una petita empresa situada al barri de la Prosperitat, la qual cedeix el material a cost zero i dona suport a aquest projecte.

El projecte està donant molt a parlar al barri de la Prosperitat, amb el suport del veïnat.

Actuació del grup jove “Y kuando ensayamos” a la presentació de les festes de Prosperitat. Joan Martínez “Linux” Serres/9 Barris Imatge.

* David Izquierdo és un jove veí de Nou Barris, de tan sols 13 anys.

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button