Nou Barris

Càsting de cinema molt jove a Nou Barris

David Izquierdo Fernàndez és veí de Nou Barris i és actor i director de cinema. Fins aquí tot normal. El que crida l’atenció és la seva curta edat. El David té 13 anys i participa al món del teatre i el cinema des dels tres.

Aquest any 2024 es disposa a filmar una pel·lícula que en part es rodarà aquí, a Nou Barris. La pel·lícula és diu «Solo» i tracta sobre el maltracte infantil i l’abandó. El rodatge el durà a terme conjuntament amb la productora Teledebarrio producciones i és un projecte benèfic.

El David busca veïns i veïnes de Nou Barris que vulguin participar com a actors i actrius en aquest projecte no remunerat. Busca persones de totes les edats, actors i actrius amateurs o gent que simplement tingui ganes de participar en un projecte com aquest. La única cosa que demana és que tinguin il·lusió i ganes de participar.

Qui vulgui participar-hi, ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça: casting.solofilm@proton.me especificant el seu nom, edat i un petita descripció seva, a més d’aportar alguna fotografia.

«Solo» és la història d’un nen que ho perd tot, fins i tot la persona més estimada, la seva àvia. Però un dia, quan ja està a la vora de l’abisme final, arriba la Laura, una noia que fa que tot canviï. És una pel·lícula que denuncia el maltracte infantil, l’abandó i el suïcidi.

Teledebarrio producciones és una productora de cine i teatre independent, nascuda el 2015 a Barcelona amb el propòsit de portar a la gran pantalla el cinema de persones anònimes.

La pel·lícula es gravarà a Nou Barris i a altres llocs de Barcelona i rodalies.

Articles relacionats

Back to top button