Nou Barris

‘9 Talent’, concurs artístic amb perspectiva feminista

El col·lectiu Artista o Musa organitza aquest concurs per a joves artistes emergents de Nou Barris, en el qual es prioritzaran els projectes liderats per dones o persones no binàries.

Artista o Musa és una associació cultural feminista de recent creació que genera i difon contingut artístic d’artistes dones i persones no binàries, amb la finalitat de “donar-les l’espai i el reconeixement que mereixen i que sovint no tenen perquè estan invisibilitzades”. Amb aquest objectiu, difonen el seu art a les seves xarxes socials, organitzen concerts, esdeveniments culturals i duen a terme entrevistes.

Actualment, han obert la convocatòria del ‘9 Talent’, un concurs d’artistes joves emergents de Nou Barris. Aquest concurs l’organitzen en col·laboració amb els diferents casals de joves del districte, passarà per tots ells i comptarà amb un premi de 300 euros i una actuació completa a l’Ateneu Popular 9 Barris. 

A part de ser un espai de promoció de les joves artistes del territori, amb aquest concurs pretenen enfortir el teixit juvenil i associatiu dels barris. Es tracta d’oferir un espai d’expressió i projecció professional a les artistes emergents del territori mitjançant la programació d’una sèrie d’actuacions durant el mes d’abril a Nou Barris i una gran actuació final el dia 14 de juny durant les festes de Roquetes.

Les inscripcions es fan mitjançant un formulari web i finalitzen el dia 8 de març. A la web d’Artista o Musa podeu veure les bases del concurs.

Accepten tota mena de propostes escèniques: música, teatre, circ, dansa, etc. És imprescindible que l’equip artístic sigui o mixt o integrat completament per dones o persones no binàries. ​Les participants han de tenir entre 18 i 35 anys. ​La proposta ha de comptar amb un mínim de 40 minuts d’espectacle. ​Es prioritzen les propostes emergents, de residents a Nou Barris i les propostes no mixtes o liderades per dones o persones no binàries.

Una comissió de selecció formada per l’equip d’Artista o Musa escollirà un total de 12 propostes que participaran en les semifinals del concurs al llarg de tres dies. Durant les semifinals un jurat extern i el públic seleccionaran les propostes finalistes i, finalment, la proposta guanyadora.

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button