Nou Barris

Demà, dimarts 6 de febrer, hi ha dos desnonaments a Nou Barris

Un a Prosperitat, patrocinat per CaixaBank, i un a Ciutat Meridiana, patrocinat pel BBVA i la Generalitat de Catalunya.

Les entitats veïnals de Ciutat Meridiana convoquen a les 8h del matí al carrer Pedraforca 33, per intentar aturar el desnonament de la Amina i els seus dos fills. L’entitat que pretén fer el desnonament és, en aquest cas el BBVA; i la Generalitat de Catalunya hi participa a través del projecte Reallotgem.

En el cas de Prosperitat és el Sindicat d’Habitatge de Nou Barris el que convoca a intentar evitar el desnonament de la Stefi, que està embarassada, al carrer Font d’en Canyelles 42. Encara no han fet pública l’hora de la convocatòria. Caldrà seguir les seves xarxes socials per saber l’hora concreta. L’entitat que vol desnonar en aquest cas és CaixaBank i no dona cap alternativa habitacional. El Sindicat proposa a les persones que vinguin a solidaritzar-se amb la Stefi si volen assumir algun rol durant el desnonament, ja sigui coordinant, fent servir el megàfon, fent tasques de comunicació o antirepressives.

Articles relacionats

Back to top button