Nou Barris

Nou Barris segueix denunciant la masacre sionista a Gaza

La solidaritat amb el poble palestí no s’atura a Nou Barris, al contrari, les accions es multipliquen.

Dimarts 6 de febrer l’Ateneu Popular 9 Barris va construir un mural amb els cartells de la campanya UnmuteGaza i amb la col·laboració dels pares i mares de l’escola de circ.

Mural a l’Ateneu Popular 9 Barris. Fotografies de Senyorerre.

Dimecres 7, la jornada de lluita “Estimem Palestina, defensem la vida, aturem el món” va començar a les set del matí amb el bloqueig de les carreteres que entren a Barcelona. Prop de dues-centes persones van bloquejar la Meridiana, a l’alçada del pont de Sarajevo, durant més de mitja hora. Després les manifestants van caminar per la Meridiana fins a l’alçada del carrer de la Llosa, on van ser encapsulades per antiavalots dels Mossos d’Esquadra durant una bona estona. Finalment les manifestants van poder desconvocar l’acció i marxar sense ser identificades.

A dos quarts d’una del migdia, una nova manifestació va sortir de la plaça Maragall i va caminar fins a la plaça Virrei Amat, passant per davant d’una oficina d’Axa, companyia d’assegurances francesa que es lucra amb la masacre del poble palestí, on es va fer una performance.

Manifestació del migdia a Virrei Amat.

Finalment, a un quart de sis de la tarda, les solidàries de Nou Barris van sortir des de la Via Júlia per anar cap a la manifestació unitària convocada a les sis al parc del Clot.

Manifestació de la tarda al Clot.

I això no acaba aquí. El proper dimarts 13 de febrer s’inaugura l’exposició “Palestina: el límit de l’esperança”, a la biblioteca central de Nou Barris. Aquesta exposició, organitzada pel Comitè de Solidaritat Nou Barris amb Palestina en col·laboració amb el col·lectiu de fotògrafes palestines ActiveStills, es podrà visitar a la segona planta de la biblioteca fins el 29 de febrer.

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button