Prosperitat

Mural per Palestina a la Plástica Flor

Al mural s’hi pot llegir, en anglès, la frase: “Ens veieu morir?”. Senyorerre.

El Comitè de Solidaritat Nou Barris amb Palestina i la campanya UnmuteGaza van organitzar conjuntament la creació d’un mural de denúncia del genocidi que està patint el poble palestí a Gaza. Es va fer el dissabte 27 de gener al transformador de l’antiga fàbrica Ideal Plástica Flor, al passeig Valldaura, al barri de Prosperitat. Aprofitant l’estat d’abandó d’aquesta construcció, en espera que per fí el consistori es decideixi a construir els equipaments tants anys esperats pel veïnat, es va escollir aquesta ubicació tan visible, que serveix per denunciar la massacre del sionisme contra el Palestina i alhora per recordar que l’Ajuntament es va comprometre a construir equipaments públics en aquest espai.

La campanya UnmuteGaza és una campanya organitzada a nivell mundial per artistes de carrer que agafen fotografies reals de la situació que ja fa gairebé quatre mesos que es viu a Gaza i les transformen en obres d’art. Aquestes làmines les penjen a la pàgina web de la campanya i des d’allà qualsevol persona les pot descarregar, imprimir i enganxar a llocs visibles. Les artistes d’aquesta campanya ja havien fet diferents murals a Barcelona i ara han fet aquest a Nou Barris, aprofitant que s’ha creat un comitè de solidaritat que ja ha fet unes quantes accions en solidaritat amb Palestina.

Totes les fotografies són del fotògraf Senyorerre.
Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button