Trinitat Nova

Trinitat Nova reivindica poliesportiu i piscina

Publiquem el manifest que ha difós l’Associació de Veïns i Veïnes de Trinitat Nova en el qual reivindiquen la necessitat de tenir un poliesportiu i una piscina al barri:

Manifest per un Poliesportiu amb Piscina en Trinitat Nova, Barcelona

En la vibrant ciutat de Barcelona, la pràctica de l’esport s’ha convertit en un dret a l’abast de tots els ciutadans, gràcies a una programació extensa i a una xarxa d’infraestructures que ha situat a la capital catalana com un model de ciutat esportiva.

Amb 40 poliesportius municipals, 48 piscines municipals cobertes i 11 descobertes, la ciutat brinda oportunitats perquè la ciutadania gaudeixi d’una àmplia gamma d’activitats físiques i esportives, distribuïdes estratègicament per tots els barris.

No obstant això, lamentablement, aquesta riquesa d’instal·lacions encara no ha arribat al nostre benvolgut barri de Trinitat Nova. Durant massa temps, les veïnes i veïns han vingut reivindicant la necessitat de comptar amb un poliesportiu que inclogui una piscina. La falta d’accés a aquestes instal·lacions representa una preocupació especial per a les nostres generacions més joves, els qui enfronten dificultats per a aprendre a nedar i, en conseqüència, es veuen exposats a riscos innecessaris. Anhelem que els nostres nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats que els seus parells d’altres barris, incorporant l’activitat física i la natació en les seves rutines diàries, tant escolars com extraescolars.

No obstant això, les nostres aspiracions no es limiten només a la joventut. També alcem la veu en nom dels nostres majors, els qui mereixen instal·lacions esportives adaptades a les seves necessitats. La pràctica regular d’exercici físic no sols millora la qualitat de vida de la nostra població adulta, sinó que també estableix rutines beneficioses que contribueixen al seu benestar general. La inclusió d’activitats en piscina ofereix l’oportunitat d’exercitar-se sense impacte articular, permetent als nostres majors millorar les seves capacitats físiques de manera segura i efectiva.

Aquest anomenat a l’acció cobra encara major rellevància en considerar l’impacte positiu que l’activitat física té en la salut mental i en la construcció de relacions sòlides entre les veïnes i veïns. La creació d’un poliesportiu amb piscina en Trinitat Nova no sols seria un avanç en termes d’accessibilitat i benestar, sinó també un símbol d’unitat i comunitat.

Exigim un poliesportiu amb piscina en Trinitat Nova per a totes les generacions, avui i per al futur!

La Trinitat Nova ha guanyat el premi d’aquest Carnestoltes 2024 a la comparsa més reivindicativa, amb la seva demanda esportiva.
Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button