Nou Barris

Abril literari a Nou Barris

Publiquem el cartell de l’Abril Literari a Nou Barris, on surten els actes literaris que hi ha aquest mes d’abril als diferents barris del districte.

Es tracta d’una iniciativa de Nou Barris Literari, un espai que es va crear l’any 2023 com a confluència de les comissions literàries i culturals que hi ha als diferents casals i ateneus de Nou Barris. De moment participen en aquest espai el Casal de Barri de Prosperitat, el Centre Ton i Guida, de Roquetes, el Casal de Barri de Verdum, el Casal La Cosa Nostra, de Can Peguera, i la biblioteca José Bretones, de Trinitat Nova.

Des d’aquest espai animen a la resta de barris a sumar-se al projecte per enfortir entre totes el gust per la literatura a Nou Barris. Podeu contactar amb elles a través dels diferents casals que l’integren i també podeu assistir a la presentació del projecte, que es farà el dimecres 24 d’abril a les 18h al Casal La Cosa Nostra, al barri de Can Peguera.

Articles relacionats

Back to top button