Nou Barris

Acte Noubarris.info i trobada de mitjans de Nou Barris

El divendres 19 d’abril farem una trobada de Noubarris.info per presentar el projecte i parlar de com està funcionant fins ara. Ens interessarà molt que vingueu a aportar la vostra opinió sobre el projecte i a donar idees per continuar millorant. I, sobretot, busquem noves col·laboradores que s’animin a entrar a participar del projecte.

D’altra banda, farem una trobada de mitjans de comunicació de Nou Barris. Cadascú presentarà breument la situació del seu projecte i després farem una mica de debat sobre possibles formes de col·laboració, possibles accions conjuntes i com Noubarris.info pot ajudar a potenciar i donar sortida a tots aquests mitjans.

Finalment farem una mica de festeta amb diverses punxadiscs, per gaudir una mica i per menjar unes tapes boníssimes que ajudaran a finançar el projecte, cosa que ens fa molta falta.

Tot això serà a la l’Ateneu La Bòbila, a Porta.

Us hi esperem!

Articles relacionats

Back to top button