Nou Barris

S’engega una comunitat energètica a Nou Barris

Tens ganes de fer comunitat entorn l’energia?

Instal·lacions fotovoltaiques per compartir l’energia generada, formacions entorn les factures elèctriques, rehabilitació energètica d’edificis, mobilitat compartida, etc… Amb la comunitat energètica tindrem possibilitat de millorar molts aspectes que tinguin a veure amb l’energia, millorar l’eficiencia energètica i ser més sostenibles i acostar-nos a la sobirania energètica.

Des de persones vinculades principalment a l’Associació Veïnal de Prosperitat-Nou Barris i a la cooperativa de consum Userda 9, fa uns mesos que ens estem reunint per mirar d’engegar una Comunitat Energètica a Nou Barris.

Ens ve de gust que puguis venir, coneixe’ns i, si et ve de gust, participar a les reunions que seguirem fent per impulsar aquesta futura comunitat energètica!

🗓️ Dijous 18 d’abril
🕗 19h
📍 Associació Veïnal de Prosperitat-Nou Barris
c\ Baltasar Gracián 24-26 (Barcelona)

Si no poguessis venir però estàs interessada, ens pots enviar un correu a comunitatenergetica.noubarris@protonmail.com

Articles relacionats

Back to top button