Torre Baró

La gesta del 47 torna a Torre Baró

Aquest estiu les veïnes de Torre Baró han pogut reviure la gesta del conductor d’autobusos de Barcelona Manuel Vital, ja que s’ha estat rodant la pel·lícula “El 47″, filmada pel director Marcel Barrena (director de Mediterraneo) i que compta amb Eduard Fernández en el paper de conductor.

D’esquerra  a dreta, Marcel Barrena, Carlos Cuevas, David Verdagueri Eduard Fernández en el rodatge de ‘El 47’. Foto: Lucía Faraig/The Mediapro Studio
D’esquerra a dreta, Marcel Barrena, Carlos Cuevas, David Verdaguer i Eduard Fernández en el rodatge de ‘El 47’. Foto: Lucía Faraig/The Mediapro Studio

El rodatge, a més de tenir una de les localitzacions a Torre Baró, ha comptat amb la participació de la gent del barri, ja que més de 400 veïnes han sigut incloses com a extres en la recreació d’aquest paradigma de les lluites veïnals.

El 1978, Manuel Vital va segrestar l’autobús que ell conduïa per demostrar que l’excusa que posava l’Ajuntament, dient que eren vehicles massa voluminosos per pujar les costes dels barris, era només això, una excusa.

La pel·lícula ja es troba en fase de postproducció, i podrem veure-la als cinemes l’any vinent.

Back to top button