Turó de la Peira

Xocolata per la pediatria

Divendres 15 de desembre a les 18h a la Seu del Districte. Concentració per exigir que torni el servei de pediatria al CAP del Turó de la Peira.

La plataforma ‘Recuperem Peditaria al Turó‘ convoca aquesta concentració davant de la Seu del Districte el divendres 15 de desembre perquè aquell dia el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, presentarà el seu pla de pediatria per a tot Catalunya. La plataforma i altres entitats en defensa de la sanitat pública, com la plataforma SAP-Muntanya, denuncien que aquest pla “acabarà amb el teixit pediàtric a barris i pobles”. Amb la concentració pretenen visibilitzar la resposta popular a aquest model que “no volem” i defensar la sanitat pública gratuïta i de qualitat. Hi haurà activitats per a tota la família, xocolatada, taller de pancartes, pintura facial i jocs infantils.

Amb la teva aportació fem realitat noubarris.org

Articles relacionats

Back to top button