Ciutat Meridiana

La fiscalia demana un any i nou mesos de presó a una veïna per un desnonament

La Doris amb el seu net en braços i rodejada pels agents antidisturbis, equipats amb totes les proteccions, als quals suposadament va agredir.

La Doris va participar en la concentració per intentar aturar el desnonament de la seva nora i el seu net, un bebè de mesos, fa dos anys, a Ciutat Meridiana. El pis era de la Sareb. La Doris va estar tota la concentració amb el seu net en braços, tal com es veu a la imatge. Així i tot, els Mossos d’Esquadra van fer un atestat en el qual denunciaven a la Doris per haver-los agredit, diuen que va clavar una o dues bufetades i va esgarrapar a un policia. Segons l’atestat, dos antidisturbis van resultar ferits, un amb contusions al cap i una esgarrapada en un canell, que li va suposar una setmana de baixa, i un altre amb una contusió al llavi i una contractura, que li va suposar cinc dies de baixa.

Per aquest motiu la Doris serà jutjada el dimarts 2 d’abril i la fiscalia li demana un any i nou mesos de presó, una multa de 900 euros i una indemnització al policia de 775 euros.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Ciutat Meridiana i Alerta solidària han fet públic un comunicat en el qual neguen l’agressió i denuncien que es tracta d’un cas “de persecució i escarni”. L’acusació és contradictòria, diuen, ja que els vídeos aportats pels Mossos d’Esquadra “no mostren aquestes agressions ni, de bon tros, les suposades conseqüències”. Les dues entitats lamenten que aquest cas “és l’exemple terrible de l’acarnissament que patim les treballadores d’aquest barri”.

Comunicat de l’AVV Ciutat Meridiana i Alerta Solidària.

Articles relacionats

Back to top button