Prosperitat

El moviment veïnal de Prosperitat s’uneix a Date una Huerta

Una vintena d’entitats de Prosperitat s’han adherit al comunicat que l’associació de veïns i veïnes del barri va enviar el 20 de febrer al Districte de Nou Barris i després va fer públic a través de la seva web i les seves xarxes socials.

Vista aèria de Date una Hureta.

Davant la negació de la propietat del solar de Joaquim Valls 79 (el BBVA i el fons voltor Cerberus) a renovar la cessió d’ús mentre no s’hi faci cap construcció, i davant la petició del Districte de cessament de l’activitat, la “devolució” del solar i el requeriment d’informar en quines condicions es deixarà l’espai i quant de temps es necessita per desallotjar-lo, les entitats de Prosperitat demanen a l’Ajuntament:

Una moratòria al requeriment per abandonar el solar de Joaquim Valls fins que s’adeqüi el solar de Rio de Janeiro i el projecte de Date una Huerta pugui tenir un espai adient a les seves necessitats.
La vigilància sobre l’actuació correcta de la propietat: llicència corresponent si s’escometen obres, documentació adeqüada sobre la presència de l’arbrat existent.
Que s’obri una via perquè l’Ajuntament adquireixi la propietat del solar de Joaquim Valls 79 amb l’objectiu de construir habitatge social.

Aquí Podeu llegir el comunicat sencer.

Les entitats que el signen són:

Aquesta petició està oberta a adhesions a avprospe@prosperitat.org

Articles relacionats

Back to top button